• 29.05.24, 14:46

Galerii: ESG praktikute konverentsil jagati avatult kogemusi

Eile toimus esimene ESG praktikute aastakonverents, mis tõi kokku 220 ESG-vastutajat, kes jagasid õnnestumisi, õppetunde ja soovitusi.
ESG praktikute aastakonverents 2024
  • ESG praktikute aastakonverents 2024 Foto: Raul Mee
Konverentsi muljeid tabas Raul Mee.
ESG praktikute aastakonverents 2024. Foto Raul Mee
53 fotot
  • ESG praktikute aastakonverents 2024. Foto Raul Mee Foto: Raul Mee
Konverentsil jagasid oma kogemusi ESG aruandluse ja jätkusuutliku ettevõtlusega Utilitase, Rimi, DPD, Graanul Investi ja Estiko-Plastari esindajad. Riigi vaadet kliimakindla majanduse seadusest ja selle mõjust ettevõtjatele avas kliimaministeerium.
Konverentsil oli lisaks kogemuslugudele kolm aruteluringi. Esimeses neist rääkisid Nordic Milki (Tere ja Farmi brändid), Astri Grupi, Tallinna Lennujaama, KPMG Balticsi ning restoranide Lee ja Lore Bistroo esindajad sellest, mis on soodustanud ja takistanud ESG eesmärkide täitmist.
Teises arutelus said sõna SEB, Swedbanki ja LHV ESG valdkonna juhid, kes avasid, kuidas mõjutavad pangad ettevõtjaid kestlikumaks.
Konverentsi viimases vestlusringis rääkisid Verstoni, Fibenoli ja SOL Balticsi juhid innovaatiliste lahenduste leidmisest ja konkurentsieelisest.
Järgmine, 2025. aasta ESG praktikute aastakonverents toimub 12. veebruaril, millele saab juba pileteid osta. Konverentsi soodushind on oktoobri lõpuni 279 eurot.
ESG praktikute aastakonverentsi suurtoetajad olid KPMG ja Swedbank.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.24, 10:40
Lihatööstuse kolm keskkonnaalast ESG praktikat
Ajal, mil kogu ettevõtlusmaailm keskendub rohepöördele ja keskkonnasäästlikkusele, on muutunud ka Eesti ettevõtete suhtumine. Üha rohkem teadvustatakse, millise jälje jätame loodusele ning tulevastele põlvedele, seega vähendatakse kõikvõimalikke kahjusid meid ümbritsevale ja luuakse uusi variante, kuidas jätkusuutlikumalt tegutseda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele