• 20.05.24, 12:33

Elektrifirma kogemus särtsuautodega: kõikide kulude ennustamisega pole pihta läinud

Eesti Energia autoparki on kuulunud enam kui kümme aastat elektriautod ning ettevõte peab vaatamata muutunud kuludele särtsuautosid mõistlikeks.
Eesti Energiale kuulub umbes 1,5% kõigist Eestis liikuvatest elektriautodest.
  • Eesti Energiale kuulub umbes 1,5% kõigist Eestis liikuvatest elektriautodest. Foto: Liis Treimann
Me pole päris täppi pannud autopargi kulude ennustamisega, rääkis Eesti Energia transpordi halduse osakonna juht Mango Oras Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Ta täpsustas, et elektriautod ja taristu elektritööd on läinud plaanitust kallimaks.
“Eks me õpime kogu aeg selle töö käigus ja püüame muutuva turuga kaasas käia,” ütles Oras. Tema hinnangul sobivad elektriautod nende ettevõttesse ning särtsusõidukid aitavad ka rohepöörde eesmärkidele kaasa.
Lisaks rääkis Oras, mis plaanid on Eesti Energial rasketehnika heitmevabaks muutmisel, kuidas töötajatele on elektriautopark sobinud ja kui kaua plaanib ettevõte särtsuautosid kasutada.
Mango Orasega rääkis Karl-Eduard Salumäe.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.24, 10:40
Lihatööstuse kolm keskkonnaalast ESG praktikat
Ajal, mil kogu ettevõtlusmaailm keskendub rohepöördele ja keskkonnasäästlikkusele, on muutunud ka Eesti ettevõtete suhtumine. Üha rohkem teadvustatakse, millise jälje jätame loodusele ning tulevastele põlvedele, seega vähendatakse kõikvõimalikke kahjusid meid ümbritsevale ja luuakse uusi variante, kuidas jätkusuutlikumalt tegutseda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele