• 03.10.24, 10:34

Värbamisuuring: 91% tööandjatest on hädas ESG oskustega

Riigi- ja erasektori värbamisplaane hinnanud rahvusvahelisest uuringust selgus, et üheksal organisatsioonil kümnest ei ole ESG oskusi. Neist pooled püüavad töötajaid koolitada ja arendada.
Üheksa organisatsiooni kümnest tunneb, et tal pole piisavalt ESG tegevusi. Mõeldakse nii uute töötajate värbamisele kui ka teenuse sisseostmisele.
  • Üheksa organisatsiooni kümnest tunneb, et tal pole piisavalt ESG tegevusi. Mõeldakse nii uute töötajate värbamisele kui ka teenuse sisseostmisele. Foto: Andras Kralla
ManpowerGroupi kvartaalses uuringus küsitleti 40 340 tööandjat 42 riigist, et selgitada välja selle aasta viimase kvartali värbamisplaanid ja tööturuootused. Värbamisaktiivsus on küll pisut tõusnud kvartaalses võrdluses, kuid langenud eelmise aasta sama kvartaliga võrreldes. Jätkuvalt on suurim nõudlus tööjõu järele infotehnoloogia- ja finantssektoris, neile järgnevad meditsiin, tööstus ja logistika. Suured ettevõtted (250+ töötajat) on julgemad värbajad kui väikesed ja keskmise suurusega organisatsioonid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele