• ST
  • 10.07.24, 10:29

Kuidas lahendada ettevõttes ESG väljakutseid?

Kas seisad silmitsi jätkusuutlikkuse ja ESG väljakutsetega? Vaata, mis on 6 peamist probleemi, millega keskkonna- ja ESG teemadega tegelevad juhid kokku puutuvad.
Koolitajad Marko Siller ja Maris Ojamuru ning Kadi Kenk
  • Koolitajad Marko Siller ja Maris Ojamuru ning Kadi Kenk

Keskkonnariskide haldamine

Kasvavad keskkonnanõuded ja regulatsioonid võivad tunduda ületamatud. Vaja on omandada teadmisi ja tööriistu keskkonnariskide tõhusaks haldamiseks ja vähendamiseks, vastates seejuures seadusandlusele. Efektiivne keskkonnariskide haldamine aitab vältida karistusi ja kahjusid, parandades samal ajal ettevõtte mainet ja usaldusväärsust.

Mainekujundus ja tarbijate usaldus

Kas sinu ettevõtte maine võiks olla parem? Positiivne maine on tarbijate ja partnerite usalduse võti. Jätkusuutlike ja eetiliste äritavade rakendamine tõstab ettevõtte mainet ja tarbijate usaldust. See omakorda tugevdab kaubamärgi positsiooni ja toob kaasa kliendilojaalsuse kasvu.

Investeerimis- ja finantseerimisvõimalused

Tahad meelitada rohkem investeeringuid ja parandada finantseerimisvõimalusi? ESG põhimõtete integreerimine äristrateegiasse on vajalik, et avada uksi investoritelt ja finantsasutustelt. Investeerijad eelistavad ettevõtteid, kes näitavad selgelt, kuidas nad panustavad jätkusuutlikkusse ja sotsiaalsesse vastutusse.

Jäätmekäitluse ja ressursside tõhusus

Oled hädas jäätmekäitluse ja ressursside kasutamise optimeerimisega? Jäätmete vähendamine ja ressursside tõhusam kasutamine on olulised, et saavutada märkimisväärne kulude kokkuhoid ja vähendada ökoloogilist jalajälge. Tuleb rakendada säästlikke lahendusi, mis parandavad ressursikasutust ja vähendavad keskkonnamõjusid.

Innovatsiooni edendamine

Soovid arendada ja rakendada innovaatilisi lahendusi, kuid ei tea, kust alustada? Innovatsioon on vajalik ettevõtte konkurentsivõime säilitamiseks ja kasvuks. Tuleb edendada innovatsiooni, toetades ringmajanduse põhimõtteid ja luues uusi ärivõimalusi.

Regulatsioonide ja standardite järgimine

Regulatsioonide ja standardite järgimine on keeruline, kuid oluline. Vaja on omandada teadmisi ja juhiseid jätkusuutlikkuse ja ringmajanduse regulatsioonide järgimiseks, et vähendada vastavusriske ja tagada pikaajaline vastavus.

Abistavad kursused

Meie septembris algavad koolitused annavad praktilised lahendused ja teadmised, mis aitavad oma ettevõttes vähendada keskkonnariske, optimeerida ressursikasutust, meelitada investeeringuid ja parandada ettevõtte mainet.
Koolitus "ESG teemad, mis otsustavad sinu äri jätkusuutliku tuleviku"
Toimumisaeg: 3. september - soodushind 19. juulini!
Koolitajad: Marko Siller ja Maris Ojamuru
Koolituse eesmärk: Anda terviklik ülevaade ja praktilised juhised ESG teemade juhtimiseks. Koolitus sobib igas suuruses ettevõtetele ja on eriti kasulik neile, kes tegutsevad rahvusvahelistel turgudel või plaanivad laieneda.
Tutvu täpse päevakavaga ja registreeri SIIN.
Koolitus "Ringmajanduse kasumlikud ärimudelid"
Toimumisaeg: 24. september - soodushind 19. juulini!
Koolitaja: Kadi Kenk
Koolituse eesmärk: Luua arusaam, kuidas näha ressursikasutuse tervikpilti, et leida sealt endale sobivad väärtust loovad võimalused, millel on senisest väiksem keskkonnamõju.
Tutvu täpse päevakavaga ja registreeri SIIN.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.24, 10:40
Lihatööstuse kolm keskkonnaalast ESG praktikat
Ajal, mil kogu ettevõtlusmaailm keskendub rohepöördele ja keskkonnasäästlikkusele, on muutunud ka Eesti ettevõtete suhtumine. Üha rohkem teadvustatakse, millise jälje jätame loodusele ning tulevastele põlvedele, seega vähendatakse kõikvõimalikke kahjusid meid ümbritsevale ja luuakse uusi variante, kuidas jätkusuutlikumalt tegutseda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele