• 14.06.24, 11:13

Galerii: arvamusliidrid mõtisklesid rohepöörde üle

Eile oli Äripäeva arvamusliidrite aruteluõhtu “Rohepööre või rohep...?”, kus debateerisid Peeter Koppel ja Erik Moora. Vaata galeriist, milline oli meeleolu.
Arutlesid Peeter Koppel ja Erik Moora, modereeris Äripäeva arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe
  • Arutlesid Peeter Koppel ja Erik Moora, modereeris Äripäeva arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe Foto: Liis Treimann
Äripäeva arvamusliidrite aruteluõhtu “Kas rohepööre või rohep…?”
33 fotot
  • Äripäeva arvamusliidrite aruteluõhtu “Kas rohepööre või rohep…?” Foto: Liis Treimann
Arutlesid Redgate’i investeeringute valdkonnajuht Peeter Koppel ning politoloog ja kliimaekspert Erik Moora. Arutelu modereeris Äripäeva arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe.
Juttu tuli fossiilenergiast loobumisest ja taastuvenergiale üleminekust, süsinikukvootidest, teadlaste arusaamast, skepsisest, optimistlikust ja pessimistlikust mõttelaadist jpm.
Pikemalt saab vestlust kuulata 4. juulil “Rohepöörde praktikute” saates, mis on pärast järelkuulatav Äripäeva Raadios, Spotifys ja Soundcloudis. Lõike arutelust avaldame lähinädalal ka Kestlikkusuudistes.

Seotud lood

Uudised
  • 12.06.24, 12:19
Kuidas kliimamuutuste teemal asjalikku diskussiooni pidada?
Inimeste teadlikkus ja toetus rohepöördele on langenud. Elanike veenmiseks on vaja isiklikku lähenemist ning avatud ja ausat suhtlust, kirjutab Meta Advisory partner ja mainekujunduse tiimijuht Rainer Laurits.
Saated
  • 12.06.24, 15:24
Väikeettevõtjate esindaja loodab halduskoormuse vähendamisel kliimaministeeriumile
Vaadates kliimaseaduse eelnõu, olen väga murelik, kuna see suurendab halduskoormust, rääkis väikeettevõtteid koondava EVEA president Ille Nakurt-Murumaa Äripäeva Raadio hommikuprogrammis.
Uudised
  • 13.06.24, 15:41
Spikker | Puust ja punaseks: kuidas määrata heitgaaside mõjualasid?
Kasvuhoonegaaside (KHG) heide jagatakse kolme mõjualasse. Kuidas heitmeid määratleda? Mis läheb enim segadust tekitava mõjuala 3 alla?
  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.24, 10:40
Lihatööstuse kolm keskkonnaalast ESG praktikat
Ajal, mil kogu ettevõtlusmaailm keskendub rohepöördele ja keskkonnasäästlikkusele, on muutunud ka Eesti ettevõtete suhtumine. Üha rohkem teadvustatakse, millise jälje jätame loodusele ning tulevastele põlvedele, seega vähendatakse kõikvõimalikke kahjusid meid ümbritsevale ja luuakse uusi variante, kuidas jätkusuutlikumalt tegutseda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele