• 13.08.24, 16:43

Jäätmekäitluse juhid: järgmisel poolaastal pole häid uudiseid oodata

Jäätmekäitluse juhid peavad järgmise poolaasta kõige negatiivsemateks mõjutajateks hinnatundlikkust, maksumuudatusi ja toormehinna muutust. Positiivseid tegureid enamik juhte ei näe, selgub Äripäeva Infopanga värskest jäätmekäitluse aastaraportist.
Jäätmekäitlejad näevad, et negatiivselt mõjutab turgu hinnatundlikkus, maksumuudatused ja toormehinna muutus. Positiivseid tegureid enamik välja aga ei too.
  • Jäätmekäitlejad näevad, et negatiivselt mõjutab turgu hinnatundlikkus, maksumuudatused ja toormehinna muutus. Positiivseid tegureid enamik välja aga ei too. Foto: Andras Kralla
Äripäeva Infopanga jäätmekäitluse aastaraporti juhtide küsitlusele vastas 32 valdkonna juhti. Võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga on juhtide seas tekkinud kerge optimism: keskmine hinnang sektori seisundile oli 5-pallisüsteemis eelmise küsitluse ajal 2,92, nüüd aga 3,16.
Mis seisus on jäätmekäitluse sektor? Tutvu Äripäeva Infopanga jäätmekäitluse aastaraportiga SIIN.
Tänavu juulis tehtud küsitlusest selgub, et jätkuvalt prognoosivad juhid kahanemist kasumlikkusele ja müügitulule, kuigi võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga on kasumlikkuse kahanemine oluliselt ja müügitulu kahanemine mõnevõrra aeglustunud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele