• 20.09.24, 11:57

Kestlikkusuudised tuli välja uue veebiga

Kestlikkusuudiste veeb ilmus eile lugejate ette uuel kujul. Nüüd on oluline info teemade kaupa mugavalt ühest kohast leitav. Vaata lähemalt, mis muutus!
Kestlikkusuudised on nüüd uues kuues.
  • Kestlikkusuudised on nüüd uues kuues.
Värskendatud kujundus on selgem ja kasutajasõbralikum ning lisandunud on mitmeid praktilisi funktsioone, pakkumaks sulle valdkonnas toimuvast veelgi mugavamalt kiiret ülevaadet.
Uuel veebilehel on lood jaotatud kuude kategooriasse: ESG, kestlikkusaruandlus, spikrid, keskkond, seadused ja jäätmemajandus. Need kategooriad leiad ka veebilehel üles-alla sirvides.
Kategooria “Spikrid” on selleks, et aidata sul ESG ja kestlikkusaruandluse rägastikus orienteeruda. Sealt leiad selged ja ülevaatlikud artiklid, mis aitavad aru saada, kuidas mõõta oma süsinikujalajälge ja mõjualasid ehk skoope, kuidas vältida rohepesu ning mida tähendavad kestlikkusaruandluse direktiiviga seotud lühendeid ja mõisteid. Samuti leiad laia valiku mõjukate ettevõtete ESG strateegiatest ja poliitikatest, millelt eeskuju võtta.
Kategoorias “Seadused” hoiame silma peal kliimaseaduse arengutel, mis on kahtlemata selle sügise olulisim seadusloome. Samuti ilmuvad sinna uudised Euroopa Liidu seadusandlusest.
Veebilehel üles-alla kerides on näha kategooriaid. Nii on kogu info hõlpsasti ühest kohast leitav.
  • Veebilehel üles-alla kerides on näha kategooriaid. Nii on kogu info hõlpsasti ühest kohast leitav.
Järjehoidja funktsioon teeb podcastide kuulamise eriti mugavamaks – salvestatud saated ootavad sind, kuni on mugav hetk neid kuulata, olgu see siis töölt koju sõites või õhtusel jooksuringil. Selleks kasuta saate juures järjehoidja ikooni. Kõik saated ilmuvad “Minu Kestlikkusuudised” järjehoidja vaatesse.
Samuti näed lehelt tulevasi kestlikkusteemalisi üritusi ja koolitusi.
Lihtsamaks sisselogimiseks saad iseteeninduses siduda oma kasutajakonto sotsiaalmeedia kontodega. Nii saad sisse logida läbi oma sotsiaalmeedia konto ja on üks parool vähem, mida meeles pidada.
Lähiajal lisandub uus funktsioon “Minu Kestlikkusuudised”, mis võimaldab sul lisada jälgimise alla endale olulised ja huvipakkuvad isikud, ettevõtted ja teemad:
  • Leia artikli jalusest endale huvitavad märksõnad – näiteks mõni oluline isik, konkurendi ettevõte või sinu enda tegevusala ning lisa see jälgimisse.
  • Kui valitud teemal ilmub uus artikkel, ilmub see sinu personaalsesse uudisvoogu ning lähitulevikus hakkad saama selle kohta teavitusi.
  • Nii saad koostada omale personaalse uudisvoo ning püsida kiiresti ja mugavalt kursis just nende teemadega, mida sina kõige olulisemaks pead.

Seotud lood

Arvamused
  • 19.09.24, 15:40
SÕLMKÜSIMUS | Lauri Tuulberg: ettevõte, kes ei tegele kestlikkusega, jääb varsti rohkem silma kui vastupidi
Kümne aastaga on kestlikkusteemadest saanud ehitussektoris normaalne äriosa. Ettevõtte jätkusuutlik tegevus peab olema sisuline ja siiras, sest rohepesu tuleb varem või hiljem välja, ütleb ehitusfirma Rand ja Tuulberg nõukogu liige Lauri Tuulberg.
Uudised
  • 05.09.24, 18:19
Kliimaseadust tegema kutsutud asjatundjad rääkisid tühja. “See oli näilise kaasamise moodi”
“Kliimakindla majanduse seaduse koostamine on üks suurimaid kaasamisprotsesse Eesti ajaloos,” seisab uhke lause kliimaministeeriumi lehel. Need, kes olid kaasatud, pole selle väitega sugugi nõus.
Uudised
  • 15.08.24, 17:22
SUUR LUGU | Orkla ja ETS NORD skoop 3st: komakohast tähtsam on suur pilt
Mõjuala 3 hindamine on tihti kõige keerulisem, sest partneritelt on raske andmeid kätte saada. Tööstusettevõtted ETS NORD ja Orkla Eesti jagavad, kuidas nad skoop 3 hindavad ja heidet vähendavad ning milliseid andmebaase kasutavad.
Uudised
  • 09.07.24, 15:19
SPIKKER | Aruandlusega seotud lühendid ajavad segadusse? Teeme selgeks!
Mida tähendavad CSRD, ESRS, IRO, SDG?
Kestlikkusaruandluse ja ESG maailmas on palju ingliskeelseid lühendeid, mis kipuvad minema segamini. Anname selge ja kompaktse ülevaate, mida miski lühend tähendab ja keda puudutab.
  • ST
Sisuturundus
  • 04.10.24, 11:28
Väärtusahela juhtimine aitab ennetada ESG riske ja mainekahju
Ettevõtete teadlikkus keskkonnaga kooskõlas tegutsemisest on jõudsalt kasvanud ning suuremad organisatsioonid on alustanud juba kestlikkuse aruannetega. Ettevõtte peamised ESG mõjud ja riskid peituvad aga tema väärtusahelas – tarnijad ja teised, kes toote või teenuse loomise protsessis on osalised.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele