• 14.10.24, 12:44

Tippjuhid: tugev juhtimine on jätkusuutliku äri eeldus

Juhtimistavadele pööratakse keskkonna- ja sotsiaalsetest teguritest vähem tähelepanu, raporteerimiskohustus tõotab seda aga parandada. Riskijuhtimine ei tähenda pelgalt regulatsioonidele vastamist, vaid terviklikku protsessi, rääkisid jätkusuutlikkuse festivalil Impact Day esinenud tippjuhid.
Vasakult Annika Vait (advokaadibüroo Rask), Martin Kõdar (BaltCap), Katri Link (Tallink Grupp) ja Olavi Lepp (Swedbank) tõdesid Impact Day arutelul, et riskijuhtimine peab olema terviklik protsess.
  • Vasakult Annika Vait (advokaadibüroo Rask), Martin Kõdar (BaltCap), Katri Link (Tallink Grupp) ja Olavi Lepp (Swedbank) tõdesid Impact Day arutelul, et riskijuhtimine peab olema terviklik protsess. Foto: Impact Day
“Kindlasti ei peaks juhtimisele mõtlema kui kulule, vaid täiendavale investeeringule – tugev juhtimine on jätkusuutliku äriedu oluline eeldus,” tõdes BaltCapi juhtivpartner Martin Kõdar. “Riskide hindamine, kriisideks valmisolek ja vajalikud juhtimisotsused võivad olla kõik kulukad, aga kõige selle puudumine on varem või hiljem kindlasti veel suurema hinnasildiga.”

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele