Autor: Äripäeva Akadeemia • 26. juuli 2024

Kuidas vastata ettevõtte jätkusuutlikkuse eesmärkidele, parandades seejuures finantstulemusi?

Kas oled mõelnud, kuidas sinu ettevõte saaks vastata kasvavatele nõudmistele keskkonnaalases ja sotsiaalses mõjualas, suurendades samal ajal kasumlikkust?
Äripäeva kestlikkuse arenguprogramm “Muutume, et kesta”

Äripäeva kestlikkuse arenguprogramm “Muutume, et kesta” on loodud selleks, et aidata ettevõtetel kohaneda muutuvate regulatsioonide ja tarbijate ootustega. Programm pakub süvendatud teadmisi ESG põhimõtetest, ringmajanduse praktikatest ja keskkonnamõjude hindamisest.

Programmis õpid strateegiaid ja praktilisi oskusi, mis suurendavad ettevõtte vastutust ja läbipaistvust. Samuti hoitakse sind kursis regulatiivsete muudatustega ja aidatakse täita nõudeid, parandades samal ajal brändi mainet. Arenguprogramm on saanud positiivset tagasisidet ja toimub viies moodulis, pakkudes võimalust osaleda nii kogu programmis kui ka üksikutes moodulites. Kogu programm toimub kuupäevadel 03.09, 24.09, 15.10, 29.10, 21.11 ja 12.12.2024. Kohtade arv on piiratud!

Vaata lähemalt kogu Äripäeva kestlikkuse arenguprogrammi “Muutume, et kesta”

Kuidas parandada ettevõtte mainet ESG abil?

Jätkusuutlikkus on tänapäeva ärimaailmas aina olulisem, määrates, kui hästi ettevõte suudab konkurentsis püsida ja klientide ootusi täita, mõjutades positiivselt ka ettevõtte brändi. Koolitus "ESG teemad, mis otsustavad sinu äri jätkusuutliku tuleviku" aitab lahendada väljakutseid, pakkudes põhjalikku ülevaadet ja praktilisi teadmisi ESG strateegiate rakendamisest. Koolitusel saad teadmised ja tööriistad, mis aitavad vähendada ettevõtte keskkonnamõju, suurendada sotsiaalset vastutust ja tagada usaldusväärsus. See võimaldab parandada ettevõtte positsiooni turul ja tagada pikaajaline edu.

Koolitajad: Marko Siller ja Maris Ojamuru. Järgmine koolitus toimub 3.09.2024.

Tutvu koolitusega ESG teemad, mis otsustavad sinu äri jätkusuutliku tuleviku

Kuidas rakendada ringmajanduse põhimõtteid ja leida kasumlikke ärimudeleid?

Ettevõtted otsivad uusi viise, kuidas muuta jäätmed väärtuslikeks ressurssideks ja parandada ressursikasutust. Koolitus "Ringmajanduse kasumlikud ärimudelid" keskendub praktilistele strateegiatele, mis aitavad vähendada tootmiskulusid, suurendada kasumlikkust ja luua ärimudeleid, mis toetavad ringmajandust. Koolitusel õpid koguma ka infot toote elutsükli etappide kohta ja mõistma disainivalikute mõju olulisust.

Koolitaja: Kadi Kenk. Järgmine koolitus toimub 24.09.2024.

Tutvu koolitusega Ringmajanduse kasumlikud ärimudelid

Kuidas tõhusalt mõõta ja hallata oma ettevõtte süsinikujalajälge?

Ettevõtted, kes soovivad vähendada oma süsinikujalajälge ja suurendada konkurentsivõimet, vajavad selleks täpseid teadmisi ja oskusi. Koolitus "Süsiniku jalajälje mõõtmine ettevõttes" pakub lahendusi ja juhiseid, mis aitavad koguda ja analüüsida süsiniku heitkoguste andmeid. Koolitusel õpid, kuidas koostada täpseid aruandeid ja rakendada strateegiaid süsinikujalajälje vähendamiseks. Teadlikke otsuseid langetades ja organisatsioonis jätkusuutlikkust edendades muutub ka ettevõte tervikuna keskkonnasõbralikumaks.

Koolitajad: Kristiina Kerge ja Sirli Pehme. Järgmine koolitus toimub kahel päeval: 15.10 ja 29.10.2024.

Tutvu koolitusega Süsiniku jalajälje mõõtmine ettevõttes

Kuidas tagada oma ettevõtte vastavus uutele CSRD nõuetele?

Ettevõtted seisavad silmitsi kasvava survega vastata rangetele regulatiivsetele nõuetele ja rahuldada investorite ootusi, mis tulenevad kestlikkusaruandlusest. Koolitus "CSRD aruandluse mõistmine ja täitmine" pakub vajalikke teadmisi ja tööriistu, et mõista ja täita CSRD nõudeid. Koolitusel saad selged juhised ja praktilised näpunäited, kuidas koostada ja esitada vastavusaruandeid, mis suurendavad ettevõtte läbipaistvust ja usaldusväärsust. Õpid põhjalikke aruandluse tehnikaid ja strateegiaid, mis aitavad tagada ettevõtte vastavuse regulatsioonidele.

Koolitajad: Merili Vares ja Katre Kluust. Järgmine koolitus toimub 21.11.2024.

Tutvu koolitusega CSRD aruandluse mõistmine ja täitmine

Kuidas hinnata oma toodete keskkonnamõjusid?

Selge arusaamine toodete keskkonnamõjude vähendamisest on oluline ettevõtetele, kes soovivad vastata regulatiivsetele nõuetele ja vähendada oma ökoloogilist jalajälge. Koolitus "Toote keskkonnamõjude hindamine" keskendub praktilistele lahendustele ja tööriistadele, mis aitavad hinnata ja optimeerida toodete keskkonnamõjusid nende elutsükli vältel. Koolitusel õpid rakendama tõhusaid hindamismeetodeid ja strateegiaid, mis suurendavad toodete jätkusuutlikkust.

Koolitaja: Sirli Pehme. Järgmine koolitus toimub 12.12.2024.

Tuvtu koolitusega Toote keskkonnamõjude hindamine

Kui soovid oma teadmisi ja oskusi jätkusuutlikkuse valdkonnas täiendada, on need koolitused suurepärane võimalus. Iga koolitus keskendub aktuaalsetele teemadele ja aitab mõista viimaseid arenguid, et püsida regulatsioonidega kursis ja rakendada omandatud teadmisi praktikas. Seeläbi tugevneb ettevõtte positsioon ja vastupidavus turul. Koolitustel omandad vajalikud oskused, et edukalt navigeerida muutuvas ärikeskkonnas ja saavutada jätkusuutlik äriedu.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537